Omzetten eenmanszaak of vof naar BV doe je gemakkelijk met Lubbinge Advies

Het omzetten van een eenmanszaak naar BV kan op verschillende manieren. Door een ruisende of een geruisloze inbreng. Om ervoor te zorgen dat het omzetten van uw eenmanszaak naar een BV op de juiste manier plaatsvindt, schakelt u Lubbinge Advies in. Wij kennen specifieke aandachtspunten die bij het omzetten van een eenmanszaak naar een BV komen kijken en geven advies op maat. Dus bent u van plan om dit binnenkort te gaan doen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Voordelen van omzetten eenmanszaak naar BV

Als ondernemer kan het voordelig zijn om uw eenmanszaak om te zetten naar een BV. We noemen er hier een aantal op:

  • Het belastingtarief is vanaf een bepaald inkomen hoger voor een eenmanszaak dan voor een BV. Wij hebben hier een rekentool voor ontwikkeld die rekening houdt met alle relevante variabelen.
  • Een belang in een BV kan onder voorwaarden fiscaal vriendelijker worden overgedragen dan een eenmanszaak
  • Bij de inbreng van eenmanszaak in BV kunnen soms fiscaal gunstige aftrekposten worden gecreëerd waardoor u uw toekomstige belastingdruk verlaagd
  • De persoonlijke aansprakelijkheid wordt beperkt bij een BV, in tegenstelling tot bij een eenmanszaak


Laat ons u helpen bij het omzetten

Wij kunnen u advies geven over het omzetten van een eenmanszaak naar een BV. Als ervaren allround belastingadvies & accountancy kantoor in Amstelveen adviseren wij klanten door heel Nederland omtrent fiscale zaken. Wij gaan uiterst klantgericht te werken leveren altijd kwaliteit aan onze klanten. Dus bent u op zoek naar een toegankelijke adviseur, persoonlijk contact en goede service? Dan heeft u die gevonden. U kunt bij ons ook terecht voor waardering onderneming en fiscale herstructurering. Neem voor meer informatie over het omzetten van een eenmanszaak naar een BV contact op. Dan plannen we meteen een afspraak met u in. We horen graag van u!