Belastingadviseur erfbelasting vindt u bij Lubbinge Advies

Een belastingadviseur erfbelasting vinden is waarschijnlijk het laatste waar u aan denkt bij het overlijden van een familielid. Wij begrijpen dat dit een aangrijpende en persoonlijke gebeurtenis is. Toch is het inschakelen van een gespecialiseerd belastingadviseur voor de erfbelasting een goede stap om te zetten. De erfbelasting kent namelijk vrij veel complexe regelingen. Erfgenamen worden geacht een correcte aangifte erfbelasting in te dienen. Wij kijken graag met u mee als ervaren en professionele belastingadviseur erfbelasting en behoeden u voor het maken van fouten in de aangifte.

Wat doet een belastingadviseur erfbelasting voor u?

Een belastingadviseur erfbelasting zoekt alle fiscale zaken omtrent het overlijden van een familielid tot op de bodem uit voor de de erfgenamen. We zijn u van dienst bij:

  • Verzorgen van de aangifte erfbelasting en uitleg welke gegevens daarvoor nodig zijn?
  • Uitleg over de erfbelastingregels en uitleg hoeveel erfbelasting moet worden betaald
  • Opmaak van de boedelbeschrijving en akkoordverklaringen tussen erfgenamen
  • Uitleg over fiscale gevolgen van testamenten

We kunnen deze erfbelasting aangifte vóór u doen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om over een specifiek onderwerp advies aan te vragen. Wat uw wensen ook zijn op dat gebied, als belastingadviseur erfbelasting staan we u bij met advies waar u echt iets aan heeft.

Waarom kiest u voor de service van Lubbinge Advies?

Kiest u voor Lubbinge Advies als uw belastingadviseur erfbelasting, dan nemen wij u alle zorg uit handen. Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring weten we precies wat we voor een klant kunnen betekenen. In een emotionele periode na het overlijden van een dierbare is het prettig om de zaken waar u zich liever niet mee bezig wilt houden uit te besteden. Schakel ons in als uw belastingadviseur erfbelasting, dan gaan we samen om tafel om uw wensen uitgebreid te bespreken.

Contact opnemen 

Een vrijblijvende afspraak inplannen om kennis te maken met Lubbinge Advies, belastingadviseur in Amstelveen? Dat kan door contact op te nemen. U vult eenvoudig het contactformulier in of belt naar 020-7585753.